Silvie Konings (1983)
Silvie Konings woont in Amsterdam, ze is filmmaker en fotograaf. Van jongs af aan is ze al gefascineerd door beelden en de Wereld.
Verhalen zijn al op veel manieren verteld en er zijn nog zoveel verhalen te vertellen. Ze heeft Audio Visueel ontwerpen gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft zich gespecialiseerd in regie fictie.
Ze is altijd weer op zoek naar verhalen die je raken, die spontaan ontstaan en die je kan maken. Verhalen verteld ze doormiddel van bewegende en stilstaande beelden gecombineerd met geluid.
Ze is ook op zoek naar hoe en waar deze bewegende beelden werken en de toeschouwer aanspreken om verder te kijken en zo het verhaal te vertellen. Elke dag gebeuren er dingen voor haar ogen, die ze weer in een nieuwe verrassende vorm giet en gebruikt voor haar films.

Audio visueel vormgeven gaat voor over verhalen vertellen en kunnen zeggen wat je wil door middel van beeld en geluid. Het gaat over een verhaal en een boodschap meegeven aan diegene die de films ziet en ervaart. Er zijn geen grenzen in je zelf laten zien en er zijn geen grenzen om een verhaal te vertellen.
Ze vertelt haar verhalen doormiddel van beeld. Ze maakt fictiefilms, audiovisuele kunst en documentaires.

 
Back to top